Tudod, hogy tudod, hogy tudod

2012.05.01. 18:37

Vannak olyan pillanatok, amikor egyszerűen tudod, hogy tudod, hogy tudod azt, hogy ez nem véletlenül került ide, ezzel nem véletlenül találkoztál.

Ezen dolgok mellett, sokszor elsiklasz, vagy észreveszed őket...és ha észre is veszed őket, akkor kezeled e vagy észrevetted és úgy siklasz el mellette. A hetekben kemény dolgokat tapasztalok a hétköznapokban, mind lehetőségek mind személyek ügyében. Van/Vannak olyan Személy/Személyek, akik egyszerűen nem csak néhány dologban, hanem a legapróbb dolgokban egyeznek veled, és teljesen váratlanul bukkannak fel. Egyszerűen van olyan, mikor valaki felbukkan az életedben, és beszélgettek és életetek legapróbb legutolsó pontja egyezik, akár egy zenei kedvenc, egy süti egy város egy ország adott pontja. És akkor tudod, hogy ez nem véletlen. Van amikor napok óta, egy adott munkát nézel, és a legutolsó újságban a legapróbb betűvel megpillantasz egy hasonló munkakört, és tudod, hogy nem véletlen. Van amikor, kimész az utcára, hogy beszélgess idegenekkel, és hozzád lép oda egy idegen, és ő akar veled beszélgetni. Van hogy rá akarsz írni a barátodra nem teszed meg és 2 nap múlva ő ír rád, pedig 2 éve nem beszéltetek. Van amikor éppen fel akarsz hívni egy rég látott barátot, és csörög a telefonod és ő hív. Ezek azok a dolgok, amik tudod, hogy tudod, hogy tudod...És akkor ragadd meg ezeket. Ne csak elsétálj mellettük, meg majd kiderül, meg majd meglátod, meg majd máskor. NEM! Ez az a pont amikor tudod, hogy itt az ideje lépni kell, és elkezdeni újra felvenni vele a kapcsolatot, még jobban megismerni, jelentkezni arra a munkára, elkezdeni beszélgetni vele. Ezek azok a dolgok, amiket ha elengedsz lehet, hogy életed egyik fontos pontját engeded el. Ha igazán fontos szerepet tölt be az életedben, ha elengeded is újra lesz lehetőséged, de vajon másodszorra is észre fogod venni? Vagy harmadszorra is észre fogod venni? Lehet, hogy életed végéig ami fontos szerepet kéne betöltsön az életedben ott lesz melletted, de nem fogod észrevenni. Ezért ragadd meg egyből, hogy ne kelljen kétségben élned, hogy megfogod e máskor kapni ugyan ezt a lehetőséget.

---Egy gondolat jutott eszembe, azon nem hívők részére, akik olvassák ezt a blog részt. Volt már olyan, hogy az utcán odament hozzád valaki, azzal a kérdéssel hiszel a Istenben? Ha volt ez is egy fontos része az életednek. Te meghallgattad de elsétáltál mellette, vagy rosszabb esetben meg sem hallgattad. Ez is ott lesz melletted az életed végig kíséri, de lehet több ilyen nem lesz. Egyszer volt lehetőséged tudni erről, hogy van ez is és fontos, de te elhaladtál mellette. Arra szeretnélek bátorítani, hogy ragadd meg ezt is és tudod, hogy sétálsz az egyik legzsúfoltabb téren pont téged szólít le valaki, az nem véletlen. Az neked lett szánva neked lett letéve hogy halljál Istenről és dönthess, hogy átveszed e.---

Rengeteg ilyen dolog van az életben és sokszor elsétálunk ezek mellett. Van amikor kimész a rétre, hogy szedj egy gyönyörű csokrot, és a legszebb virágokat hagyod ott, mert nem figyelsz eléggé vagy mert mindig csak halogatod, hogy tuti lesz jobb és így tovább. Fogd meg ragadd meg ezeket a lehetőségeket és élj vele, legyen az egy munkalehetőség, egy beszélgetés, egy barát, vagy esetleg egy számodra nem közömbös személy. De meg kell tudnod ítélni, hogy valóban mennyire a semmiből jött e az a dolog. Mert sokszor a hétköznapi dolgokat mint ember beletudjuk képzelni a kizárólag nekünk szánt kategóriába:)

Áldás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://godislove.blog.hu/api/trackback/id/tr394482737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása