2012.április 23.

2012.04.23. 23:46

Szülők, Zene, Mozgás, Kapcsolatok....

Ez a négy jellemezte a napomat. Megpróbálom nektek levetíteni ugyanezt kicsit keresztény oldalról. Nem történtek ma nagy csodák, de mindenben, amit most felsoroltam a szeretet, amit Jézus által képviseltünk ölelt körbe.

>A reggelem, a szokotthoz képest kicsit korábban kezdődött, és miután foglalkoztam Istennel, úgy döntöttem elindulok a szüleimhez. Nem szóltam nekik, hogy megyek de hála Istennek mielőtt elindultak volna intézni a dolgokat, előtte értem oda. Így az ebéd mellett döntve beszélgettünk egyet, és csak utána indultak el. Megjárták egy óra alatt, majd visszajöttek. Sokat tudtunk beszélgetni, és abszolút nyugisan telt el velük a délután, ami a régi életemben nem volt elmondható, hiszen anyummal elég sokat veszekedtünk.
Ezzel párhuzamban, amíg ott voltam nevelőapám, mutogatott régebbi zenéket, rock és régi disco zenéket is, olyan 1970-80 közöttieket. Hatalmas volt, és kegyetlen jó zenék voltak akkor. Ma is tanultam új stílust úgymond, vagyis inkább új együttest, ma is megismertem előadókat, abból az időből.

>Estefele, felhívtam egyik barátomat hogy ugorjunk el valamerre. Kikötöttünk a 16. kerület egyik kisebb parkjába, ahol nekiálltunk frizbizni. Annyira feldobta a hangulatunkat, hogy az arra sétálók is tökre megmosolyogtak minket. Ez is jó érzés volt. Nem a mostani hétköznapi srácok szerepét töltöttük be, akik a padon ülve cigiznek, káromkodnak, és röhögnek mások bénázásain, vagy kinézetén. Jó kedvel, Isten áldásával mozogtunk egyet, és ez a jó kedv az arra járókat is magával vitte. Nemsokkal később kiugrottunk Pécelre, ahol egy harmadik barátunkkal találkoztunk, majd kisebb séta után a Penny áruház parkolójában kezdtünk nagy frizbizésbe, ahol kisebb akadályokba ütközve, mint pl oszlop vagy bokor, dacoltunk a mozgással x) Jól telt el tehát az este, minden függőséget kerülve, és ha elrontottunk valamit sem szidtuk le valaki anyukáját a sárga földig. Hatalmas élmény volt!

frizbi1.jpgA kapcsolatok, pedig az egész napom kommunikációit foglalják magukba. Szüleimmel, barátokkal, és a legfontosabbal az életemben: Istennel. Úgy éreztem nem volt gond ezzel a dologgal, és sokat építettünk egymáson, de ha nem is egymáson, akkor az egymással ápolt kapcsolatokon mindenképp.

Egy tök átlagos nap volt tehát, Isten jelenlétében, a rossz dolgokat mellőzve^^ Mindenből a legjobbat hozta ki Isten a mai nap is nekem, mint mindennap. És ez a legjobb dolog!

Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://godislove.blog.hu/api/trackback/id/tr634469632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D.C.Berry 2012.04.24. 20:39:12

Jó hogy ilyen változások mennek benned végbe. Végre sikerült beérnem a bejegyzéseid árját (áradását). Nagyon jó gondolatok! Látom Isten vezet téged és növekedést ad. Igen fontos az idősebb testvérek véleményének ki kérése, de neked kell eldöntened mit csinálsz . Nem foghatjuk rájuk hogy mert te azt mondtad. Józsuénak mondja Isten: légy bátor és erős, ne félj és ne rettegj, mert veled van az úr mindenben amerre csak jársz.

Úgy hogy ezt soha ne feledd!!!!!Bármerre is vezet téged Isten!!

Fettofetto 2012.04.24. 22:45:33

Köszönöm szépen, igen Isten vezet és igen mindennap egy tudatos döntést hozok Isten mellett^^ Nagyon örülök, hogy elolvastad az eddigieket, bízom benne, hogy fogod még és hasznosak lesznek, vagy élvezetesek a bejegyzések:)
süti beállítások módosítása