Színfalak mögött

2012.04.05. 13:26

Sziasztok!

 

Gábor vagyok egy budapesti 20 éves srác.

Sokatoknak ez a blog talán "mese" lesz mint sem a valóság. Azonban próbáljátok azokat a dolgokat, amiket leírok olyan szemmel nézni, hogy minden negatív dologra a végén Isten ráhúzza a mínusz másik felét és lesz belőle egy hatalmas plusz. Mindent, amit itt leírok azzal a céllal teszem, hogy azok, akik a blogot olvassák rájöjjenek, hogy Isten valakinek az életében ott van és munkálkodik, akkor miért ne lehetne benne a sajátjában is. A lényeg, hogy őszintén kell keresni, és beengedni az életed összes területére (egészség, munka, kapcsolatok, család, stb.).

A mindennapjaimat, átlagosként fogom leírni, azokkal a dolgokkal vegyítve, amiket úgy gondolom, hogy Istentől kaptam, azokkal a dolgokkal amikért, reggel vagy este esetleg napközben imára adtam a szám.

Nem lesz mindennap, csoda és happyday, azonban mindennek meglesz később a gyümölcse, ezért szeretném, hogy aki elkezdi olvasni a blogot az ne hagyja abba, mert akár az első irományra a választ a 6. ban fogod megkapni.

Hát ennyi lenne a bemutatkozás ;)

Aki esetleg szeretne elérni, kérdése van vagy csak megosztana velem valamit, az keressen a gabeszf15@gmail.com címen:)

A bejegyzés trackback címe:

https://godislove.blog.hu/api/trackback/id/tr604365419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása