Változás

2012.04.22. 23:46

Változás...Egy új, egy váratlan, miközben a régi felőrlődik.

Így tudnám jellemezni a változás fogalmát, minden lexikon vagy kéziszótár nélkül. Ez a megfogalmazás szívből jön, mert megtapasztaltam, mert átéltem. A változás egy masszív fordulat az életedben, mely elhagyja a múltat, ha nem így lenne, akkor én azt mondom nem változás történt az életedben, csak javulás. Vessük össze egy kicsit a kettőt és majd eldöntöd melyikre is van szükséged.

Javulás: Véleményem szerint a javulás, amely az Ördög egyik taktikája, hogy uralkodhasson feletted. Javulás az, amit saját emberi erődből érsz el, saját akaratból teljesíted be, de ami a legfontosabb nem egy állandó állapot. Úgy gondolod az életedben javulásra van szükség, és ezért saját erődből próbálsz lépni. Megteszed a lépést, folyamatosan érzed, hogy egyre jobb és jobb, majd egy idő után rá kell jönnöd, hogy rossz irányba léptél. Megítélted, hogy ez az út vezet a megoldáshoz, majd találkozol a táblával, hogy a Megoldás a másik irányba van, és még messzebb kerültél. Egy ideig azt érezted rendben van minden, ez annak az oka mert elmozdultál. Az érzés, hogy nem egy helyben állsz, hanem történik valami hatalmas tud lenni, de az irány megtévesztő. A javulás mint szó nem takarja a rossz eltüntetését csak javítását. Csak betömöd a lyukakat a falon, de az a fal már régi, gyenge és lesznek újabb lyukak.

Változás: A szó maga szerintem tökéletesen takarja, hogy valami helyett valami. Nem a régi dolgodat próbálod jobbá tenni, vagy csak javítani rajta, esetleg jobbá válni benne, hanem azokat leteszed és újat kezdesz. Nem a lyukakat tömködöd a falon, hanem felépítesz egy új falat egy erősebbet, és ha meggyengülne megint felépítesz egyet. A késztetés, hogy te felépítsél egy új erősebb falat ott kell legyen az életedben, mert ha nincs ott, akkor csak a lustaság fog átjárni és csak tömködöd a lyukakat, és sohasem lesz tökéletes a munkád. Vedd magadhoz Jézust, hogy segítsen új falat felépíteni, és Isten megáldja a munkád. Az életed minden területét védeni fogja ezzel a fallal, mert csak Jézusnak van meg az a tudása, hogy tökéletes falat tudjon felépíteni. Ha te nem akarsz változást, nem akarod, hogy Jézus a tudásával segítsen, akkor megint saját erődből próbálsz falat építeni és megint csak jobbá akarod tenni az előzőt, de megint nem lesz megfelelő amit kapni fogsz. Egyszer csak azon kapod magad, hogy megépült a fal, amiben Jézus segített és azon nincsenek lyukak, nem folyik át a víz, és életed összes területét védi.

fal.jpg---Ne csak javulni akarj, ne csak javítani a helyzeteden, hanem akarj változni és változtatni az életeden. Ha megvan az akarás, akkor tudd kihez kell fordulni a megfelelő tudásért. Nem a szomszédnak van meg a tökéletes recept ehhez a falhoz, hanem Jézusnak, aki már megmutatta hogy ő felépítette ezt a falat. Ő már bizonyított, hát kérd fel őt, hogy neked is segítsen felépíteni. Ha elfogadod, hogy Jézus tud csak megfelelő falat építeni az életedben, akkor Isten megáldja a munkátokat. Isten megáldja az életed, és annak ellenére hogy egy falat húztál fel magad köré minden amire szükséged van azt a falon átdobja neked, és közben a rossz kint reked.---

A kérdés a következő: Te javítani akarsz vagy változtatni? Tömködni a lyukakat vagy csak egy jobbat felépíteni ahelyett, hogy más módszerrel felépíts egy falat, amit egy valakinek sikerült? Kérd Jézus segítségét! Ne utasítsd el. Csak hozzá akarj fordulni, mert csak ő ismeri a tökéletes receptet!

Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://godislove.blog.hu/api/trackback/id/tr304467468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása