Akarod?!

2012.04.21. 23:35

A mai nap az a fogalmazódott meg bennem, amivel sok nem hívő nincs tisztában. Ez nem más, mint ember és Isten közötti kapcsolatfelvétel...

Manapság az emberek, mindent a facebookon meg az egyéb nagyszabású közösségi oldalakon próbálnak megkeresni. Rossz hírem van, ugyanis sem Jézus sem pedig Isten nincs fent egyik közösségi oldalon sem. Mondok ennél még meglepőbbet, méghozzá azt, hogy ennek ellenére jelen tudnak lenni az életedben. Ez csupán azon múlik, hogy hajlandó vagy e odamenni Isten elé, és bocsánatot kérni...

Kezdem az elején a probléma forrásánál... Az emberek azt várják, hogy ha Isten van és létezik, akkor tegyen csodát az életükben. El kell keserítsem minden ebben a hitben élő embertársamat.
Miért?!
Mert az ember vétkezett ellene! Isten megadott az embernek mindent, a tökéletességbe teremtette őket, az emberek mégis ellenébe mentek. Gondolj bele te mit teszel nap mint nap! Nem te mész oda ahhoz, aki megbántott téged, hogy az a valaki bocsánatot kérhessen tőled. Azt várod, hogy ő jöjjön oda magától és ismerje be, hogy hibázott. Isten ugyanezt várja tőlünk emberektől.

Folytatnám a probléma megoldással... Az embereknek semmi dolga nincs, mint beismerni, hogy vétkeztek és elfogadni, hogy bűnösök, majd ezzel a tudattal őszintén Isten elé állni és bocsánatot kérni, megvallani mindezt. Amint az ember lépett, Isten is lépni fog és megáldja az életed. Ott lesz a mindennapjaidban, és mindenből a legjobbat adja neked.
Képes vagy odaállni elé és azt mondani, hogy Uram vétkeztem ellened?!
Ennyi a megoldás a kapcsolatra Isten és közted.

talk_to_me2.jpgLezárnám egy folytonossággal... Ha az előző két pontot sikerült felismerned és ami fontosabb: beismerned, akkor jön a leglényegesebb, hogy ezzel neked mindennap együtt kell élned. Mindennap meg kell vallanod, hogy bűnös vagy, mert minden ember mindennap bűnös! Isten Jézus által, alkotott egy hidat az ember és ő közte, de a hídon van egy kapu, aminek a kulcsa Jézus! Jézus szeretete, lelke és ereje, amit magadhoz kell venned, és őrizned egészen addig, míg a kapuig el nem jutsz. Mindennap meg kell nézned, hogy megvan e a kulcs. A végén ugyanis elég ciki, ha rájössz hogy elhagytad és nincs visszaút. Ha mindennap megnézed megvan e a kulcs, akkor nincs gond. Ha nincs is meg, megkaphatod újra, mindennap van lehetőséget a kulcs megszerzésére, de ha sosem nézed meg vagy eldobod magadtól, és a Menny kapujában jössz rá, hogy nincs meg, akkor nem mehetsz be!

---Isten és ember között a kommunikáció, csak akkor jöhet létre, ha az ember odaáll elé és bocsánatot kér, mert ellene vétkezett. Nem fogod telefonon vagy facebookon elérni. Nem fogod megtalálni a Hősök terén sem, sőt a Fehér Házban sem. Istent a bele vetett hited kertjében fogod megtalálni, és ő a hited által az életedben fog visszaköszönni emberfeletti módon, mint ahogy te is emberfeletti módon, hittel járultál ő elé.
Na akarsz beszélni vele?! ;)---

Én akarok! Áldás!

A bejegyzés trackback címe:

https://godislove.blog.hu/api/trackback/id/tr294465681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása