Várakozás

2012.04.10. 12:23

Érezted már valaha, hogy meghoztál fél perc alatt egy döntést, és nem a döntés volt nehéz, hanem az elkövetkezendő időszak?...

Igen az ember életében igen sűrűn felötlenek ezek a problémák, és nagyon nehéz ezen átlépni, de pont ettől szép ez a dolog. Isten így van jelen a te életedben. Nagyon könnyen tudsz magadnak radikális döntéseket hozni, de kivárni azt amíg Isten cselekszik az életedben, az a legnehezebb.

Egy nap elhatározod, hogy beengeded Istent a munka területedre, de utána jön egy kőkemény 2 hónap munka nélkül, és te azt mondod, Isten nincs is...És itt hibázik mindenki! Nem engedted be őszintén, mert csak a gondolataid és a szavak mutatták meg hited, de nem erősítetted azt cselekedeteiddel, és feladtad a várakozásban. Az életben sok nagyon kemény terep van, amely próba elé állítja az embereket, de itt mutatkozik meg a hívők és nem hívők közti hatalmas életviteli különbség...A hívő, aki megtapasztalta Istent és tudja hogy várni kell, az megkapja Istentől a gondoskodást és a lehető legjobbat fogja kapni az Úrtól. Aki nem hívő, az nekivág egyedül, hiszen úgy érzi nem tud várni, és egyenesen a késekbe fut bele...Sokszor egy hívő ember is elgondolkozik azon, hogy de jó lenne végre egy pár akiről gondoskodhatok, egy jó munka amiből megélhetek, de Istennek az első, hogy a hited legyen rendíthetetlen. Ha elérted azt, hogy mindent eldobva hiszel Istenben, akkor fogja neked megadni ezeket, és akkor lesz gyönyörű életed.

Életed javára a várakozás a jellemző, és ez minden embernél így volt, van és lesz is. DE! Lesz egy pont amikor a várakozásokat felváltja a gondoskodás az áldás, amit Istentől kapsz, és az amúgy is rendíthetetlen hited gyémántként fog megállni, mikor mindent megkapsz az Úrtól. A te döntésed merre tovább:)

---Győzd kivárni az időt, amikor Istent azt mondja, hogy most lettél hit ügyileg érett arra, hogy ne tudjon egy nő/férfi, a pénz, vagy egy barát elválasztani tőle, hanem ezekkel a dolgokkal együtt is folytasd hívő életed. Isten azt akarja, hogy ha párkapcsolatot ad neked, akkor is Ő legyen a legfontosabb az életedben, ne pedig a párod. Mert minden Istentől van és mindent Isten áldd meg.---

Áldás!

Példabeszédek könyve 16:3

"Bízd az Úrra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid"

A bejegyzés trackback címe:

https://godislove.blog.hu/api/trackback/id/tr984378264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása